Foredrag – Hein Disruption

Inspirerende foredrag: Bliv klar til fremtiden

Her får du et levende og tankevækkende oplæg med små diskussioner undervejs på 30-120 minutter. Foredragene målrettes i forhold til jeres organisations udfordring, branche etc. Foredraget vil blandt andet byde på hvilke mønstre og trends der er i disruption, en masse eksempler på hvad de nye spillere gør og hvilken disruption i kan forvente, samt hvordan i forbereder jer og bruger disruption til jeres fordel.

Vi alle står midt i den digitale transformation, derfor indeholder foredragene altid konkrete redskaber og masser af inspiration til både ledere og medarbejdere – uagtet om det er til en større strategisk omlægning, nogle få forandringer eller midlerne til bedre motivation og dermed mere engagement på arbejdspladsen. Vi garanterer et foredrag, der er lærerigt, relevant og tankevækkende, og som inviterer til omgående handling.

Vi bestræber os altid på at bringe disruption og den digitale fremtid ned på jorden, så det bliver håndgribeligt. Så du og din organisation kan bruge det til jeres fordel.

Foredragene byder på forskellige vinkler, og målrettes naturligvis efter de temaer og ønsker, der er relevante for jer. Her har vi blandt andet følgende tre forskellige temaer;

Forstå disruption og din digitale transformation:

Vi alle står midt i et stort digitalt virvar med en masse ændringer. Disruption og den digitale transformation står på dagsordenen i alle virksomheders strategiske planlægning. Vi kender alle historierne med Uber, Airbnb, Netflix og Spotify som har disrupted deres globale industrier. Det er i gang i samtlige brancher og sker også for JERES arbejdsplads.

Så denne type foredrag vil guide jer igennem;

  • Hvordan i kan imødegå denne digitale udfordring
  • Hvilke muligheder og udfordringer kan der være forbundet med dette, og hvilke ”must-win-battles” skal i vinde for at vende disruption til jeres fordel
  • Hvilke mønstre og trends er der i denne udvikling
  • En masse eksempler på hvad de nye aktører gør, og hvad kan jeres organisation bruge herfra
  • Samt hvilke krav denne omstilling stiller til ledelse og organisationen

 

 

Den digitale fremtid og fremtidens arbejdsplads:

Disruption og den digitale fremtid kommer til at påvirke os alle. Alle skal leve og arbejde i den nye digitale fremtid, men hvad betyder det for hver enkelt medarbejder? Hvilke krav er der til fremtidens kompetencer? Hvordan vil alle de nye teknologier, selvkørende biler, 3D print, kunstig intelligens osv. Påvirke dit job og din hverdag?

Lad os kigge ind i spåkuglen og hør Tune Heins bud på hvilke teknologier og nye paradigmer der vil ændre din fremtid. Hvad skal du kunne om bare 3-5 år, for at være relevant for arbejdsmarkedet?

 

Disruption er først og fremmest en ledelsesudfordring:

Nye banebrydende forretningsmodeller, Generation Z, Forøget globalisering, nye teknologier, eksponentiel vækst og udvikling, nye forbrugere. Hvad betyder alle disse nye paradigmer for vores ledelse i dag? Og hvordan sikrer du dig at du får organisationen med?

Et tema der udfordrer vores ledelsesperspektiver og tankegang, og samtidig giver konkrete bud på fremtiden.

Vi garanterer et tema der sætter gang i refleksionerne. Giver dig nogle konkrete værktøjer til din ledelse, så du kan forberede dig bedst muligt.

Vil du høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig?

Udfyld formularen nedenunder så kontakter vi dig.