Formidling – Hein Disruption

Tune Hein er blandt de førende eksperter inden for ledelse og organisation i Danmark. Han giver tilhørerne noget at tænke over, og så de fulde af indsigt, erfaring og storytelling før, under og efter hans foredrag.

Tune Hein er uddannet på DTU, CBS og IMD og han har i en lang årrække arbejdet med ledelse, strategi eksekvering og change management internationalt i bla. I Accenture og Right Management. Tune Hein beskæftiger sig i dag som rådgiver, forfatter og foredragsholder.

Derudover har Tune Hein også fungeret som rådgiver i forbindelse med mere end 15 fusioner. Han har skrevet 8 bøger og været fast ekspert-kommentator på Berlingske, epn.dk, JPTV, CIO magazine og Amino.dk. Han leverer provokerende inspiration fra 3 kilder – internationalt, dansk erhvervsliv samt iværksættere som han arbejder tæt sammen med.

Sideløbende har Tune Hein arbejdet i og med en række bestyrelser, og han har været udstationeret internationalt med fokus på organisation og forretningsudvikling. Han er derudover forfatter til en række bøger, hvoraf kan nævnes: ”Handlekraft, ”Handlekraft i Ledelse og Organisation”, ”Organisation & Forandring” og ”Den Kompetente Virksomhed”.

Vil du høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig?

Udfyld formularen nedenunder så kontakter vi dig.