Kurser – Hein Disruption

Bestil et disruption foredrag, med indsigt og udsyn på 3 former

Forstå Disruption.

Mange er trætte af begrebet Disruption – men det går ikke væk uanset vi ikke kan lide det eller kalder det noget andet. Det er selvfølgelig et modeord, men vi vil gerne vise substansen bag. Så det bliver en mulighed i stedet for en trussel. Det kan ligne en tsunami af revl og krat der kommer farende mod os fra Silicon Valley – men den gode nyhed er at der er nogle mønstre i galskaben. Og hvis vi kender dem kan vi forholde os til sagen og se mulighederne. Så her viser vi hvad disruption er.

Disrupt eller Dø!

Det er den digitale udfordring for alle ledere og organisationer. Jim Snabe (tidligere dansk CEO for hele SAP) udtaler at enhver virksomhed kan risikere at få sin kerneforretning disrupted inden for bare 3-5 år. Det er det scenarie man må se i øjnene og forholde sig til. Hvor robuste er vi hvis det sker? Hvad kunne ske? Hvilke teknologier? Hvilke forretningsmodeller? Hvilke paradigmeskifter? Hvilken konvergens? Det er disse mønstre og muligheder vi lægger frem, så virksomheden kan se de realistiske scenarier, man måske skal forberede sig til. Derfor kaldte vi den første disruption bog for Disrupt eller Dø!

Future of Work

Vores nyeste bog hedder Disrupt Dig Selv! Den belyser hvordan disruption og digitalisering vil ramme de enkelte jobs. Vi ved alle at der kommer 3D print og kunstig intelligens – men hvad betyder det for dit og mit job? Og alle de andres? Hvad betyder digitaliseringen for hele arbejdsmarkedet? Og for arbejdsmiljøet? Her viser vi hvilken fremtid man skal forberede sig på. Måske af hensyn til sin egen karriere. Måske af hensyn til sine folk, fordi man er leder. Måske af hensyn til kompetencer og rekruttering fordi man arbejder i HR. Måske af hensyn til næste generation fordi man arbejder med unge, dannelse og uddannelse. Måske af hensyn til ledige eller trivsel fordi man arbejder i AMU eller arbejdsmiljø.

null

Inspirerende foredrag

Her får du et levende og tankevækkende oplæg med små diskussioner undervejs på 30-120 minutter.
null

Workshops

Her kombinerer vi foredrag og dybere arbejde med “hvad betyder dette så for os?” over en hel eller halv dag.
null

Kursus

Her arbejder vi i dybden med f.eks. strategier over forløb mellem 1 til 3 dages varighed.

Vi bringer den nyeste indsigt og udsyn, men du skal ikke nøjes med det….

En ting er inspiration og ny viden – noget andet er at kunne drøfte med en bestyrelse og sætte det ind i en virksomheds strategiske kontekst (det kræver jo lidt mere end en tur på Singularity..). Men det kan vi med fundamentet i orden:

  • International strategi-konsulent, bla. 8 år i globale Accenture
  • Bestyrelsesformand
  • Uddannelse fra DTU, CBS og IMD.
  • Udstationeret i Østen,
  • Iværksætter, medejer og mentor i en række start-ups

Tingene flytter sig hurtigt! For at kunne levere den nyeste viden søger vi hele tiden inspiration.
Det bruger vi ca. 50% af vores tid på: Mindst en rejse i kvartalet. En konference om måneden. En dag om ugen på nettet. Ugentlig kontakt med iværksættere. Møder med teknologi-eksperter.
Det er vores løfte til dig – at vi hele tiden følger med og kan servere det nyeste, i din strategiske kontekst.

Derfor fornyes vores ydelser hele tiden. Så hvis du syntes om et foredrag for et år siden, kan du roligt booke et nyt i dag, for det vil have udviklet sig betydeligt.
Alt i alt handler det om at kunne bygge bro fra fremtidens teknologi og forretningsmodeller til strategier og scenarier i din virksomhed og dit job. Den bro er vores fokus.

Vil du høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig?

Udfyld formularen nedenunder så kontakter vi dig.