Kursus – Hein Disruption

Kursus

Her arbejder vi i dybden med f.eks. strategier over forløb mellem 1 til 3 dages varighed. Forløbet vil give dig dybere forståelse for disruption og den teknologiske udvikling, de nye teknologier og de muligheder de giver. Efter afsluttet forløb vil du være i stand til at kunne prioritere relevante udviklings initiativer og implementere dette i din egen og din organisations strategi og forretningsmodel.

 

Vi går et spadestik dybere i de temaer som er mest relevante for jeres virksomhed – Forstå disruption og mønstrene der driver udviklingen, Disruption for ledere eller Future of work.

Deltagerne får bogen ’Disrupt eller Dø!’ eller ’Disrupt dig selv’ som forberedelse.

Vi kan arbejde hen imod et produkt i form af en strategi-skitse, scenarier eller trusler og muligheder alt efter hvad I har mest brug for.

 

Det har længe været kendt at digital transformation og en nødvendighed for at innovere/disrupte er en nødvendighed for overlevelse.

 

Men hvordan navigere i rundt i det digitale landskab, hvor både problem og løsning ofte er ukendt?

Ingen kan implementere en komplet digital transformation over-night. Men i kan blive hjulpet godt på vej, hvis i kender mønstrene, og ved hvor i skal sætte ind, for navigere rundt i jeres digitale transformation.

På kurset her, vil du blandt andet få konkrete værktøjer og udnytte relevante metoder til at drive den digitale transformation med succes i din organisation:

  • I vil modtage den nyeste indsigt og viden omkring disruption i jeres branche og hvad andre aktører i jeres branche gør for at drive digitaliseringen.
  • I lære at analysere de digitale udfordringer jeres organisation kan stå overfor.
  • Får indsigt og viden omkring de nyeste digitale forretningsmodeller, strategier og teknologier
  • I vil lære hvordan i skal drive denne ændring i organisationen og hvordan i får medarbejderen med på denne rejse.

 

Kurset giver derfor viden indenfor digitale tendenser, paradigme skift, hvem er de digitale udfordrere og nye rollemodeller, de digitale forretningsmodeller.

 

Det er altafgørende for os, at vi ser det fra jeres synspunkt og ikke Silicon Valley. Vi gør digitaliseringen og disruption konkret, så i kan arbejde med det.

Vil du høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig?

Udfyld formularen nedenunder så kontakter vi dig.