Workshops – Hein Disruption

Workshops

Her kombinerer vi foredrag og dybere arbejde med “hvad betyder dette så for os?” over en hel eller halv dag. Her skræddersyr vi en workshop, hvor vi arbejder med fremtidens muligheder og udfordringer i forhold til jeres organisation.

Vi går et spadestik dybere i de temaer som er mest relevante for jeres virksomhed – Forstå disruption og mønstrene der driver udviklingen, Disruption for ledere eller Future of work. Deltagerne får bogen ’Disrupt eller Dø!’ eller ’Disrupt dig selv’ som forberedelse.

Vi kan arbejde hen imod et produkt i form af en strategi-skitse, scenarier eller trusler og muligheder alt efter hvad I har mest brug for.

Med en workshop omkring den digitale fremtid og disruption, kan du blive klar til at bruge de nyeste teknologiske trends og mønstrene i disruption til jeres fordel.

Workshoppen vil jer en række værktøjer og indsigt i de nødvendige kompetencer for at i lykkes med jeres digitale strategi.

Det er altafgørende for os at i går derfra med det rigtige udbytte, derfor vil workshoppen blandt andet byde på:

  • Nyeste digitale trends og viden indenfor jeres industri, samt samspillet imellem digital transformation og den udvikling jeres virksomhed skal gennemgå.

 

  • Metoder og værktøjer til hvordan i kan implementere og udnytte de nyeste teknologiske trends og digitaliseringen, til at skabe værdi for jeres virksomhed.

 

  • Indsigt i hvilke krav digitaliseringen stiller til fremtidens ledere og fremtidens medarbejdere. Samt konkrete værktøjer til hvordan i omstiller jeres organisation til den digitale fremtid.

 

  • Nyeste indsigt i hvad der rent praktisk skal til for at digitaliseringen bliver en succes hos jer.

 

Workshoppen gør digitaliseringen og disruption konkret, så i faktisk kan arbejde med den. Den vil give anledning til refleksioner over jeres organisation, så alle kan deltage aktivt i den digitale transformation der vil ramme alle.

Vil du høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig?

Udfyld formularen nedenunder så kontakter vi dig.